Advertentie:

(Klik op de advertentie.)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * Henk van Oosterwijk schreef vier boeken. Klik op de boeken voor meer informatie. .

OVERIGE NIEUWS

Stuur nieuws en verslagen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

Voor 32e keer:

ACCORDEONFESTIVAL KRUISLAND

 

ZONDAG 24 SEPTEMBER 2017

 

Zondag 24 september wordt voor de 32 ste keer het accordeonfestival in Kruisland georganiseerd in Zaal Koch. Al 32 jaar organiseert Dré Koens het jaarlijks terugkerende accordeonfestival, dat geheel in het teken staat van de accordeonist en zijn muziek.

 

Professionele en amateur accordeonisten komen  naar Kruisland en laten hun muzikale kwaliteiten horen. Dit jaar treden o.a. voor u op, de 9 jarige Jamiro bekend  van Holland’s Got Talent, de 21 jarige Leander Kovac uit Lummen  België en Roelof Kuypers uit Utrecht.

Het brede programma heeft er voor gezorgd dat het festival ieder jaar wordt bezocht door veel belangstellende en liefhebbers van de accordeon. Tijdens de middag is er altijd gelegenheid om een dansje te wagen op de vrolijke accordeonmuziek van de vele muzikanten. Maar er is ook luistermuziek, muziek gebracht door ware virtuozen op het mooie instrument.

 

Het accordeonfestival start om 12.00 uur en zal tot ongeveer 18.00 uur duren.

De toegang is gratis!

Voor vragen of informatie over dit festival kunt u contact opnemen met:

Dré Koens, 0167-532668 of 06-57047422

Dré Koens

 

Wim van Oosterwijk

 

 

 

Varend door Wallonië en Noord-Frankrijk

Reisverhaal. Klik op het boek.